Администрацията на президента Джо Байдън е настояла украинските власти да преминат в настъпление и

...
Администрацията на президента Джо Байдън е настояла украинските власти да преминат в настъпление и
Коментари Харесай

Вашингтон настоява Киев да премине към настъпление

Администрацията на президента Джо Байдън е настояла украинските управляващи да преминат в настъпление и предизвестила за опцията за понижаване на военната помощ от европейските страни. Това заяви американският вестник " Политико ", базирайки се на свои източници, представен от БГНЕС.

" Тъй като боевете (в Украйна) не престават, и от двете страни на Атлантическия океан съществува боязън, че Русия стабилизира ситуацията и Украйна може да бъде победена в няколко области на изток и юг, а прехвърлянията на оръжия от Запад ще се забавят ", написа в материала, представен и от други медии.

САЩ смятат, че защитата на Украйна е покрай постигане на сериозен стадий, така като Русия започва дълго очаквана офанзива.  " Администрацията на Байдън спешно изиска от администрацията на президента Володимир Зеленски да консолидира постигнатите триумфи и може би да предприеме собствен собствен контраудар ", се споделя в обявата.

Белият дом, съгласно редица длъжностни лица, също е споделил на сътрудниците на Зеленски да се приготвят за настъпателна интервенция в този момент, когато военната помощ от Вашингтон и Европа тече свободно, защото има опасения, че поддръжката от европейските съдружници на Украйна може да бъде лимитирана.

Във Вашингтон помощта за Украйна остава значително двупартийна, само че някои в администрацията на (САЩ) се притесняват, че изпращането на повече помощ на Киев може да бъде възпрепятствано от възходящата съпротива от следената от републиканците Камара на представителите, се отбелязва в обявата.

Байдън заминава в понеделник за Полша, с цел да се срещне с президента Анджей Дуда и други основни водачи на НАТО.
ТЕМА преди 13 часа 2240 преди 2 дни 1658 преди 3 дни 1214
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР